Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міськрада перевірить законність будівництва на вулиці П. Панча, 18

27 липня 2006 року, відповідно до розпорядження міського голови Андрія Садового, утворена робоча група, яка вивчатиме факт збільшення території будівельного майданчика на вул. П. Панча, 18 та законність дій будівельної організації „Інтергалбуд” – повідомили в прес-службі ЛМР.
До складу робочої групи увійшли: заступник міського голови з питань містобудування та землеустрою Андрій Павлів, позаштатний радник міського голови з правових питань та прав людини Галина Погорелова, начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Богдан Кунтий, заступник начальника управління архітектури і містобудування Олександр Ярема, начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, начальник інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Роман Стецьків.
Нагадаємо, мешканці сусідніх будинків протестували проти проведення будівництва на вулиці Панча, 18, називаючи його незаконним. Натомість, за словами головного архітектора проекту, на будівництво житлового будинку на вул. Панча, 18, директора ТзОВ «Арніка» Володимира Следзя, будівництво житлового будинку ведеться без порушень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ