Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міськрада призупинила видачу дозволів на відкриття об’єктів із прокату гральних автоматів та дала доручення провести паспортизацію об’єктів із гральними автоматами

Міська рада призупинила видачу дозволів на відкриття об’єктів із прокату гральних автоматів та дала доручення провести паспортизацію об’єктів із гральними автоматами, — повідомили „Гал-info” в управлінні промислововсті та підприємництва ЛМР. Крім цього, розпорядженням міського голови Львова утворено комісію щодо проведенняі аналізу функціонування ігрового бізнесу.
Станом на сьогодні, узагальнену інформацію щодо наявності мережі гральним закладів на результатами проведення паспортизації міськраді подало лише керівництво Галицької райадміністрації. Безпосередньо до міської ради, з березня по травень 2006 року подано сім заяв на отримання дозволів на розміщення салонів гральних автоматів.
Як повідомили у міському управлінні промисловості та підприємництва, з 1993 року, після набрання чинності Декрету Кабінету Міністрів „Про місцеві податки і збори”, у Львові видано 17 дозволів на розміщення об’єктів послуг з погодинного прокату гральних автоматів у спеціально відведених місцях.
За минулий рік, до міського бюджету від сплати суб’єктами підприємницької діяльності торгового патенту на здійснення операцій з надання послуг у сфері грального бізнесу надійшло 17 тис. 959 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ