Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міськрада розробляє нові правила встановлення вивісок у Львові

Міськрада розробляє нові правила встановлення вивісок у Львові — повідомив «Гал-info» начальник комунального підприємства «Інспекція екології та благоустрою Львова» Василь Скрипічайко. За його словами, після ґрунтовного опрацювання та громадських слухань, орієнтовно через два місяці ці правила будуть винесені на сесію ЛМР.

 «На сьогодні у Львові діє рішення виконкому щодо встановлення вивісок, яке було прийняте у квітні 2005 року. Однак воно є дуже недосконалим, оскільки в цьому рішенні немає чіткого визначення, що таке вивіска, які правила її встановлення і чим вивіска відрізняється від реклами, адже за порушення вимог встановлення реклами є значно суворіше покарання, аніж за порушення вимог встановлення вивісок. У новому документі ми обов’язково врахуємо ці недоліки», — пояснив Василь Скрипічайко.
 Нагадаємо, міська рада зараз перевіряє, чи правильно встановлені вивіски в гральних закладах Львова. Загалом же із 15 тисяч різноманітних вивісок, які налічуються у Львові, із головним художником міста погоджено не більше 200 проектів вивісок.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ