Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міськрада розробляє програму будівництва і впорядкування дитячих майданчиків

Міськрада розробляє програму будівництва і впорядкування дитячих майданчиків — повідомив «Гал-info» голова постійної депутатської комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення Львівської міської ради Юрій Кардашевський. За його словами, цю програму планують затвердити ще до початку формування міського бюджету на 2007 рік.
 «Ідея прийняття такої програми виникла вже давно, але ми так її і не втілили в життя. Так, останніми роками на дитячі майданчики міська рада виділила близько 2 млн грн, але ці кошти так і не використали тільки через те, що ми не знаємо, хто має бути балансоутримувачем дитячих майданчиків і хто їх може виготовити. Просто у Львові нема фірм, які б виготовляли дитячі майданчики, — говорить Юрій Кардашевський. — Чиновники свою бездіяльність мотивують тим, що вони не знають до кого звернутися, як провести тендер. Отож в програмі будівництва дитмайданчиків ми хочемо всі ці моменти врахувати і вже наступні роки просити великі суми на будівництво і впорядкування дитячих спортивних майданчиків».
 У Львові зареєстровано 420 майданчиків. Як повідомив Юрій Кардашевський, будівництво нового дитмайданчика європейського зразка коштує 150-300 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ