Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міськрада встановила межі парку «Кортумова гора»

Ухвалою Львівської міської ради було встановлено межі парку «Кортумова гора». Загальна площа парку займає приблизно 63 гектари. Наступним кроком має стати видача державного акту на право користування землею. Про це сьогодні, 13 липня під час брифінгу повідомив заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин львівської міськради Ігор Гуменчук.
За його словами, на території парку знаходиться кілька об’єктів, зокрема, склад, стрілецьке поле та ділянки садово-городнього кооперативу. Об’єкти будуть приведені до належного стану та узаконені, однак гак них будуть накладені обмеження щодо будівництва та реконструкції. Їх власникам будуть закріплені ділянки для обслуговування об’єктів. Водночас користувачі ділянок садово-городнього кооперативу користуватимуться ними і надалі, однак не матимуть права зводити там будинки.

Територія парку «Кортумова гора» обмежена вулицями тунельною, кварталами житлової забудови на вул. Винниця та вул. Купчинського, земельною ділянкою товариства власників приватних гаражів «Сокіл», вул.. Ярошенка, ділянкою похоронного бюро на вул., Шевченка, 128, кварталом житлової забудови на Татарбунарській.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ