Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міський бюджет Львова втратив доходів на 55 мільйонів гривень – результати аудиту КРУ

За результатами аудиту виконання бюджету м. Львова Контрольно-ревізійним управлінням у Львівській області виявлено втрати доходів міського бюджету на загальну суму 55,0 млн. грн., -- повідомляє прес-служба КРУ у Львівській області.
Зокрема, 20,1 млн.грн. міський бюджет не отримав через відсутність належного обліку та системи контролю за надходженням плати за сервітутне землекористування (тобто за використання землі, що належить місту, для поліпшення умов користування земельними ділянками, що належать іншим користувачам: можливість проходу або проїзду через міську земельну ділянку, прокладання та експлуатації ліній електропередачі, зв’язку і трубопроводів, забезпечення водопостачання тощо), а також за відшкодування втрат від недоотриманих коштів за фактичне землекористування.
Внаслідок звільнення окремих підприємств, установ, організацій та фізичних осіб від сплати податків, зборів та обов’язкових платежів міським бюджетом втрачено можливість додатково отримати 26,2 млн.грн. Крім того, у зв’язку із звільненням підприємств, установ та організацій від сплати інвестиційного внеску міським бюджетом упродовж 2005-2007 рр. недоотримано 5,6 млн. грн.
Через те, що у 2005 році Львівською міською радою не прийнято ухвали про вилучення частини прибутку підприємств комунальної власності, міським бюджетом недоотримано 1,4 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ