Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міський голова Андрій Садовий робитиме так, щоб львів’яни поверталися із Києва

Це головне гасло кандидата на посаду міського голови Львова Андрія Садового. На його думку, міський голова має бути насамперед не політиком чи господарником, а ідеологом, який вказує мешканцям, куди потрібно рухатися, щоб Львів розвивався. „Окрім ідеології міста, мер повинен займатися кадрами, фінансами і безпекою”, — окреслив Андрій Садовий основні свої напрямки роботи у разі перемоги. 
 Андрій Садовий також зазначив, що не може на нинішній день назвати свою команду, оскільки „кожна людина на посаду в місті буде призначатися за конкурсом”. До слова, він також позитивно охарактеризував роботу Зеновія Сірика на посаді в.о. міського голови, зауваживши, що той „намагається бути корисним місту”.
Окрім того, кандидат заявив, що „не зважаючи ні на що, „Самопоміч” була, є і буде, за будь-якої влади”. До того ж, Андрій Садовий пообіцяв, що в разі його обрання він буде домагатися, щоб 1% від бюджету міста витрачався на громадські організації.
 Що ж до планів у місті, то Андрій Садовий переконаний що до 2010 року у Львові має бути збудовано 50 готелів для того, щоб приймати гостей міста, які приїдуть на чемпіонат Європи із футболу. На його думку, для впорядкування міста потрібно перенести діловий центр за межі центральної частини міста, а з Площу Ринок звільнити від жилих помешкань і перетворити на готельно-ресторанний комплекс.
 В плани Андрія Садового також входить розформувати газету „Ратуша”, перетворивши її на управління промоцій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ