Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міський голова готовий розірвати договір із ЗАТ «Технопарк ЛТЗА», якщо не буде відселено мешканців будинку на пл. Соборній, 15

„Якщо ЗАТ «Технопарк ЛТЗА» не зможе виконати умов оренди, то місто надасть його в оренду тому, хто зможе”, – розповів “Гал-info” міський голова Андрій Садовий.
  „Будинок на площі Соборній, 15 надали фірмі ЗАТ «Технопарк ЛТЗА»  на певних умовах, згідно з якими і передбачено відселення мешканців будинку. Якщо вони не мають можливості це зробити, то нехай звернуться з листом до міста і тоді ми на виконкомі приймемо рішення передати в оренду тим, хто зможе виконати ці умови. І насправді не важливо, як саме відселять: чи дадуть кошти місту і місто відселить, чи вони це зроблять напряму. Останнє було б навіть простіше і швидше зробити, бо гроші передадуть місту, місто буде відселяти пройде багато часу, що це невигідно для інвестора. Вони отримали від міста право зробити серйозний інвестиційний проект - вартість житла і офісних приміщень в тому будинку буде дуже вартісною, тому якщо їм, наприклад, бракує коштів на це, то вони можуть відмовитися від цього проекту і місто запропонує це тим структурам, які мають гроші”, – зазначив Андрій Садовий.
 Також міський голова зазначив, що зносити цей будинок не можна, оскільки це пам’ятка архітектури і таке рішення може прийматися лише на державному рівні. „Пам’ятки архітектури охороняються державою, тому власне реконструкція цього будинку має бути погоджена відповідними службами і в цьому місто буде сприяти, але просто так її знести не можна”, – додав міський голова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ