Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міський голова Львова нагло хоче на вибори

Міський голова Львова Андрій Садовий має намір взяти участь у наступних виборах мера Львова. Про це він заявив сьогодні, 14 квітня. Одначе ситуація з невизначеністю дати проведення місцевих виборів, на думку А. Садового, є порушенням норм демократії.
 

 

«У нас склалася делікатна ситуація з місцевими виборами в Україні.

Вчора я мав розмову з одним з серйозних європейських політиків, які приїхали до Львова. І він подивований: як це так, в Україні незрозуміло, коли будуть місцеві вибори. Це порушення норм демократії.

 

В моєму розумінні, місцеві вибори треба проводити якомога швидше. Тому що я обирався на 4 роки. На сьогоднішній день, коли мене спитають – «Андрій Іванович, коли будуть вибори» – вам цього ніхто не скаже. Можливо, за місяць, можливо за півроку, а може за рік. Це є нонсенс. Я не знаю таких прецедентів в демократичних країнах.

 

Я маю намір брати участь у виборах міського голови. Якщо здам іспит і львів’яни мене підтримують, я зможу далі працювати на посаді.

Стосовно тих людей, які претендують на крісло міського голова Львова, то це право кожного львів’янина боротися за цю посаду. Я з повагою ставлюся до всіх, хто візьме участь у перегонах», – пояснив А. Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ