Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Міський голова поводиться зовсім неадекватно» – Гірняк про зловживання посадовців Львівської міської ради по стадіону

Розпочинати підготовчі земляні роботи на місці майбутнього євростадіону та підписувати будь-які угоди на правах єдиного виконавця для його будівництва до завершення інвестиційного конкурсу не можна. Про це, як передає прес-служба ЛОО УНП йдеться у заяві депутата Львівської міської ради, члена робочої групи з підготовки Львова до «Євро-2012» Володимира Гірняка.
«Сьогодні ми отримали інформацію про те, що будівельна техніка компанії ВАТ «Проектно-будівельне підприємство «Азовінтекс» прибула до Львова і почала розміщуватися біля ділянки, де має постати стадіон «Євро-2012». Хочу нагадати, що Львівська міська рада оголосила інвестиційний конкурс на будівництво стадіону, який ще триває, і на який зголосилось близько 12 компаній. Тому вчиняти будь-які дії до завершення конкурсу мерія не має права», - зазначає депутат.
На думку Володимира Гірняка, інформація, розіслана сьогодні прес-службою Львівської міської ради, дає підстави стверджувати про зловживання посадовцями Львівської міської ради та мером міста Андрієм Садовим своїми службовими обов’язками.
«У нас завтра відбуватиметься засідання робочої групи з підготовки міста до «Євро-2012», на якій ми ретельно вивчатимемо ситуацію, що склалася. З огляду на те, що міський голова поводиться зовсім неадекватно, я думаю, що Львівська міська рада може скасувати ухвалу, якою УКБ було надано кошти на початок земляних підготовчих робіт. Адже грошей для будівництва стадіону у Львова немає», – сказав В.Гірняк.
Нагадаємо, сьогодні прес-служба Львівської міської ради розіслала повідомлення про те, що Міністерство економіки надало Львову право підписати угоду на правах єдиного виконавця для будівництва стадіону з ВАТ «Проектно-будівельне підприємство «Азовінтекс».
Вже сьогодні до Львова прибуло 58 одиниць будівельної техінки та 100 працівників «Азовінтексу», які розпочали розміщення в районі ділянки, де планують збудвати стадіон до Євро-2012. Очікується, що компанія проведе підготовчі та земляні роботи для майбутнього стадіону.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ