Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міський голова проконсультувався з фахівцями та представниками громадських організацій щодо тарифів на теплопостачання

27 вересня у Львівській міській раді відбулися консультації щодо тарифів на теплопостачання. Чотири громадські організації, які стали ініціаторами консультацій - ГО “Львівська міська спілка захисту прав громадян”, Львівське представництво Громадянської мережі „Опора”, Громадський форум Львова, Асоціація платників податків, висловили свої зауваження до прийнятого виконавчим комітетом Львівської міської ради рішення від 20.10.2006 року  №1189. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
Міський голова Львова Андрій Садовий надав слово фахівцям для роз’яснення ситуації навколо тарифів на теплопостачання. У консультаціях взяли участь: начальник управління інженерного господарства Іван Онисковець, начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, в. о. начальника управління житлово-комунального господарства Марія Желіско, директор ЛМКП „Львівтеплоенерго” Ігор Марчак, директор ЛКП „Залізничнетеплоенерго” Мирон Терех.
Під час зустрічі було обговорено низку проблемних питань. Представники громадських організацій піднімали питання про укладання угод між львівськими комунальними підприємствами та „Львівводоканалом”. В.о. начальника управління житлово-комунального господарства Марія Желізко повідомила про те, що це зауваження громадських організацій вже враховано і угоди  вже готуються. Перехід на такі стосунки відповідно до рішення виконавчого комітету запланований з 1 січня 2007 року.
У ході обговорення з’ясувалося, що у Львові один із найвищих показників в Україні за рівнем обліку тепла, становить він 67 відсотків. Програма встановлення побудинкового обліку  тепла буде впроваджуватися і наступного року.
Підсумком консультацій стала домовленість про спільну роботу управління житлово-комунального господарства та керівників громадських організацій, аби доопрацювати відповідні зміни до рішення, прийнятого виконавчим комітетом Львівської міської ради щодо тарифів на теплопостачання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ