Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Міський голова Трускавця та голова Наглядової ради ЗАТ “Трускавецькурорт” підписали договір про співпрацю та взаємопорозуміння

28 липня Трускавецький міський голова Лев Грицак та голова Наглядової ради ЗАТ “Трускавецькурорт” Павло Якубенко підписали договір про співпрацю та взаємопорозуміння. Про це повідомили в управлінні внутрішньої політики ЛОДА.
Сторони, керуючись чинним законодавством України, доброю волею та принципом взаємної вигоди в умовах ринкових відносин, зобов’язалися підтримувати заходи, рішення, програми один одного, які спрямовані на: розвиток міста-курорту Трускавець і ЗАТ, їх інфраструктур, матеріально-технічної бази, поліпшення соціально-економічних умов працюючих; поліпшення санаторно-курортного лікування, відпочинку та оздоровлення гостей міста-курорту; створення в колективах, працюючих в ЗАТ і в цілому м.Трускавця, атмосфери сумлінної праці, відповідального ставлення до своїх обов’язків, доброзичливого відношення до гостей курорту, забезпечення в місті дисципліни і правопорядку; залучення населення, особливо молоді і дітей, до занять фізкультурою і спортом, художньою самодіяльністю.
ЗАТ „Трускавецькурорт”  - об’єднання семи санаторіїв у м. Трускавець. Засновники - ЗАТ „Укрпрофоздоровниця”, Рада об’єднання профспілок Львівщини. Об’єднання є основним оператором санаторно-курортних послуг у м. Трускавець.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ