Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міський комітет СПУ не може зараз проводити звітно-виборної конференції, адже така конференція відбулася півроку тому, а за статутом керівні органи комітетів обираються на два роки — Володимир Савченко

Міський комітет СПУ не може зараз проводити звітно-виборної конференції, адже така конференція відбулася півроку тому, а за статутом партії керівні органи комітетів обираються на два роки, — заявив 9 червня під час конференції ЛМК Соцпартії голова комітету Володимир Савченко. Нагадаємо, 9 червня міський комітет СПУ розколовся на два комітети, кожен з який вважає себе легітимним. Один комітет очолює Володимир Савченко, а головою іншого на вчорашній звітно-виборчій конференції обрали Сергія Гончарука.

«На сьогодні у нас був запланований заключний третій етап конференції міського комітету партії, 1- й — звітно-виборча конференція, відбувся в листопаді 2-й — затвердження списків, проходив у грудні, а зараз має бути підведення підсумків виборчої кампанії. Я абсолютно не тримаюся за свою посаду, і, думаю, що надалі сам не зможу, бути серкретарем міського комітету партії, однак призначати звітно-виборні конференції, коли заманеться, це не справа Таліпова», — заявив Савченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ