Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Місто не впоралося із прибиранням снігу, - депутат-регіонал

Місто знову не справляється із прибиранням вулиць від снігу. Тобто, із першочерговими господарськими завданнями, які на нього покладені. Таку думку озвучив депутат Львівської обласної ради, голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран, повідомила прес-служба Львівської міської організації Партії регіонів.

За його словами, навіть пори те, що справжня зима прийшла до Львова у січні, комунальні служби уже традиційно виявилися не готовими до неї.  Якщо центральна частина міста, магістральні вулиці  прибираються від снігу, то у віддалених районах – зовсім інша ситуація. „Посадовці інформують, що цієї  ночі по місту чергувало 108 одиниць прибиральної техніки. Але ми бачимо, що цього транспорту чи не вистачає, чи  вони погано виконують свою роботу”, - наголосив Олег Баран. Відтак, каже депутат, потрібно або братися до належної роботи, або ж проводити подальші  зміни у керівному складі відповідальних за прибирання міста від снігу структур. „Для львів’ян абсолютно ніякого значення не має кількість техніки, яка прибирає місто. Чи це 108 машин, чи більше.  Основне, щоб  були чисті дороги та можна було легко добратися із околиць  міста. Це турбує набагато більше, ніж будь-які доповіді чиновників”, - наголосив Олег Баран.

Як каже депутат, крім того, що люди не знать на яку маршрутку сісти ( із впровадженням нової транспортної схеми), додалася ще одна проблема: мешканці міста  ще й не можуть нормально ходити по тротуарах. Бо вони також належно нерозчищені.

Нагадаємо. За інформацією Львівської міської ради, загалом вночі по місту чергувало 108 машин. Зокрема: у Галицькому районі – 21, у Залізничному – 15, у Личаківському – 23, у Сихівському – 20, у Франківському – 13, у Шевченківському – 16 одиниць, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.  Як інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології, сніжна погода у Львові збережеться до кінця тижня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ