Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Містобудівна рада схвалила проект офісного центру у 21 поверх на перехресті вулиць Кульпарківської та Виговського у Львові

Проект офісного центру на перехресті вулиць Кульпарківської та Виговського розглянули сьогодні на містобудівній раді. Розробником проекту виступає ГАН ТзОВ „АМБК”. Будівля вистою 91 метр має містити заклади торгівлі, громадського обслуговування та офісні приміщення. Площа останніх -- 16 тис. квадратних метрів, а загальна площа так званої корисної - 28 тис. метрів квадратних.

У департаменті містобудування зазначають, що потреба в такому центрі є, адже у місті відчутний брак офісних приміщень. Сам проект є сміливим вирішенням браку землі - будівля матиме 21 наземний поверх та 2 підземних. Проте його розташування може ускладнити і так доволі складну ситуацію руху транспорту в районі, адже поблизу знаходяться великі торгові комплекси. Як зазначив рецензент проекту, керівник архітектурно-планувальної майстерні №2 інституту „Містопроект” Віталій Дубина, кільце буде перевантажене, тому слід подбати про будівництва підземного переходу та достатньої кількості пакувальних місць. Також будинок через свою висоту може негармонійно виглядати на фоні інших забудов.

Загалом проект містобудівною радою було визнано як хороший і схвалено, зобов’язавши розробників взяти до уваги пропозиції містобудівної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ