Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Місце Кушнарьова може зайняти Сергій Ларін – Костянтин Бондаренко

На думку політолога Костянтина Бондаренка, «на місце Євгена Кушнарьова в Партії регіонів сьогодні може претендувати Сергій Ларін».
 «Останнім часом Євген Кушнарьов, на жаль, не робив погоди у фракції Партії регіонів, і водночас фракція недооцінювала його», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив керівник Центру досліджень суспільних процесів Костянтин Бондаренко.
«Особливо після того, як Партія регіонів здобула місця у виконавчій владі і право формувати виконавчу владу, Євген Кушнарьов не був задіяний у великих процесах. Водночас йому не дісталося жодної посади у виконавчій структурі влади, так, як і в законодавчій. Останнім часом він не робив головної погоди і не творив ідеології партії. Крім того, Євген Кушнарьов був налаштований більш різко і непримиренно стосовно помаранчевої команди. Водночас він не належав до тих людей, які мали на меті примирення чи якийсь компроміс. Він був більш радикальним у своїх поглядах, у своїх діях», – зазначив політолог.
На думку політолога, «Кушнарьов був людиною, потенціал якої так і не був використаним до кінця».
«Водночас Євген Кушнарьов мав не настільки великий вплив на ідеологію партії. Йому надали посаду, оскільки хотіли хоча би якимось чином відзначити його роль і місце в сьогоденних процесах. Справа в тому, що до його ідеологічних пропозицій не надто прислухались», – додав Костянтин Бондаренко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ