Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Місцеві вибори хочуть зірвати чутками про те, що юнаків забиратимуть в армію прямо з дільниць

Президент України Петро Порошенко повідомив, що молодих чоловіків, котрі підлягають призову до Збройних сил, не забиратимуть в армію до проведення місцевих виборів, чутки про що поширюються останнім часом. Про це написав zaxid.net.

«Хочу зазначити, що пізніше восени буде призов військовозобов'язаних. Це не мобілізація. Це юнаки, обмежена кількість, яких не направлятимуть в зону АТО, а для проведення військового навчання. Але в найближчі тижні ми цього робити не плануємо», – заявив він на брифінгу для ЗМІ в Івано-Франківську в середу, 21 жовтня, передає «Інтерфакс-Україна».

За словами президента, будь-які чутки про те, що нібито військовозобов'язаних забиратимуть в армію прямо з виборчих дільниць, спрямовані на зрив виборчого процесу.

«Я думаю, що така інформація не випадково з'являється прямо напередодні виборів для того, щоб спробувати зірвати виборчий процес. Очевидно, що ці питання (оголошення мобілізації та призову) вирішуються на рівні президента і законодавства», – висловив переконання він.

Як відомо, чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, пройдуть в Україні 25 жовтня 2015 року. Як свідчать дані останніх соцопитувань, участь у них візьмуть 74% громадян, які мають право голосу.

zaxid.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ