Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кількасот людей під ЦВК вимагають скасувати рішення тервиборчкому Кривого Рогу про перемогу Вілкула

Сьогодні, 18 листопада, близько 15.30 під будівлею Центральної виборчої комісії в Києві стартував мітинг з вимогою скасувати рішення тервиборчкому Кривого Рогу щодо затвердження Юрія Вілкула мером міста. Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ.

Мітинг ініціювало об'єднанням "Самопоміч". На думку організаторів акції, перемога дісталася Вілкулу в результаті масштабних фальсифікацій.

Серед вимог мітингувальників - скасування рішення Криворізької виборчої комісії, яка затвердила фальсифікації виборів на користь Юрія Вілкула, і заміна тих її членів, які за це голосували.

Станом на 16.00 в акції беруть участь кілька сотень людей. Мітингувальники тримають у руках плакати з гаслами "А мер то несправжній!", "Хочете орден за Кривий Ріг? Отрімаєте Майдан" і т.п. При цьому мітингувальники також викрикують: "Охендовський - підрахуй!".

Пізніше на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук учасник акції, нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв зазначив, що глави ЦВК Михайла Охендовського немає в робочому кабінеті, а двері в кабінет виявилися замкнені.

За його даними, мітингувальники передали вимоги щодо скасування рішення тервиборчкому заступнику Охендовського Андрію Магері.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ