Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Між Києвом та Львовом почав курсувати ще один "Київський експрес"

Сьогодні, 28 грудня, зі станції Київ-Пасажирський було урочисто відправлено у перший рейс прискорений пасажирський поїзд № 155/156 сполученням Київ – Львів – Київ, - про це повідомили прес-служба Укрзалізниці.
За даними прес-служби, новий поїзд-експрес відправляється із Києва о 6:47,  прибуває до Львова о 13:23; відправлення зі Львова о 15:15, прибуття до Києва о 22:02. Поїзд курсуватиме щоденно, окрім вівторка. Їхатиме експрес у напрямку Львова шість годин 36 хвилин та шість годин 47 хвилин у напрямку Києва. На шляху від Києва до Львова та з Львова до Києва  поїзд зупинятиметься лише на станції Шепетівка.
„Київський експрес” складається з п’яти вагонів, що пройшли капітально-відновлювальний ремонт на Південно-Західної залізниці та вагон-кафе, відновлений на Жмеринському вагоноремонтному заводі.
Вартість проїзду у вагонах першого класу 88 грн 84 коп., у вагонах другого класу – 57 грн 98 коп. з урахуванням ПДВ, комісійного та страхового збору.
Це вже другий денний прискорений поїзд, який курсує на даному напрямку. Перший експрес №169/170 курсує шість разів на тиждень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ