Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міжфракційне об’єднання у Львівській облраді «Нова Галичина» вважає успішним перший місяць своєї роботи

Міжфракційна депутатська група у Львівській обласній раді «Нова Галичина» вважає успішним результати своєї роботи протягом першого місяця діяльності — про це сьогодні під час прес-конференції заявили депутати облради, члени цієї групи Олег Паска, Василь Пазиняк, Емілія Подляшецька та Андрій Рожнятовський.
За їх словами, одним з успішних кроків діяльності «Нової Галичини» стало зняття з порядку денного питань приватизації чотирьох друкарень області - Перемишлянської, Старосамбірської, Миколаївської районних та Львівської обласної. Ці питання не будуть винесені на сесію доти, поки не будуть узгодженні усі суперечливі моменти приватизації.
Також депутатська група ініціювавла внесення ряду змін до регламенту сесії ЛОР. Крім того, депутатська група звернулася до Антимонопольного комітету України з приводу законності висновку Тендерної палати України про легітимність свідоцтв, які були видані вузами Львівщини і України про проходження навчання та підвищення кваліфікації членами тендерних комітетів суб’єктів господарювання області.
«Нова Галичина» підготувала проект рішення про створення комісії, яка б розглянула питання функціонування державних комунальних аптек області.
Підбиваючи підсумки першого місяця роботи, «Нова Галичина» обіцяє змінити правила гри в обласній раді, зробивши її роботу доступнішою і прозорішою для громадян і суспільства.
Нагадаємо, на сесії ЛОР 30 жовтня було оголошено про створення нового міжфракційного об’єднання «Нова Галичина». У нову міжфракційну депутатську групу входять такі депутати ЛОР: Олег Немчінов, Андрій Рожнятовський, Тарас Батенко, Емілія Подляшецька, Юрій Візняк, Тарас Керницький, Василь Пазиняк, Олег Паска і Михайло Хвойницький, Дем’ян Малярчук та Олег Макар.
Створення депутатської групи „Нова Галичина” мотивується тим, що Львівщина в цілому повинна продемонструвати більш динамічний поступ у транскордонній співпраці, інвестиційній привабливості краю, розвитку наукового потенціалу, працею над збереженням пам’ятнико-архітектурної спадщини із залученням ринкових механізмів та світової практики, опікою над малозахищеними сім’ями та дітьми-сиротами, а також підтримкою молодіжних та культурно-мистецьких проектів та ініціатив.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ