Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міжфракційне опозиційне об’єднання буде створене вже в перші тижні діяльності парламенту – Андрій Шкіль

«Міжфракційне опозиційне об’єднання буде діяти в форматі не парламентської, а  політичної опозиції, що працюватиме на демократичних засадах і відстоюватиме виключно інтереси громадян», – зазначив у коментарі “Гал-info” народний депутат України, член фракції БЮТ Андрій Шкіль.
 «На мою думку, міжфракційне опозиційне об’єднання буде створене вже в перші тижні діяльності парламенту. Щодо кількості депутатів, яка входитиме в дане політичне об’єднання, зараз говорити зарано. Все залежатиме від того, наскільки сильною буде діюча парламентська коаліція, яка кількість депутатів увійде туди з інших фракцій. Якщо коаліція на базі Партії регіонів становитиме 289 – 300 депутатів, тоді в Україні створиться фабрика по прийнятті законів, а не Верховна Рада. Цілком можливо, що вже за рік вони зініціюють відставку Президента», – вважає нардеп.
 Стосовно ситуації у Львівській облраді, Андрій Шкіль вважає, що фракція БЮТу в ЛОР вже зараз є в опозиції до діючого прем’єр-міністра, а щодо виконавчої влади в області БЮТ не є опозиційним. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ