Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міжнародний фестиваль «Контрасти» профінансовано Львівською ОДА на всі 100%

З 22 вересня по 1 жовтня 2006 року у Львові відбудеться ХІІІ міжнародний фестиваль «Контрасти», в рамках якого львів’яни матимуть змогу почути кращих музикантів України, а також зібрати у Львові відомих артистів та знані колективи з різних країн світу. Про це сьогодні, 18 вересня 2006 року, під час прес-конференції повідомив директор Львівської філармонії Володимир Сивохіп.
За його словами, цей фестиваль вже профінансовано на всі 100% Львівською облдержадміністрацією і він задоволений співпрацею з начальником управління культури і туризму ЛОДА Галиною Дорощук, оскільки „чи не вперше проблеми філармонії так активно вирішуються на державному рівні”.
На сцені Львівської філармонії у рамках фестивалю вийдуть Саулюс Сондецкіс, Ігор Четуєв, Володимир Вінницький, Наталя Хома, Йожеф Ремінь, Анна Савицька та багато інших. Також львів’яни зможуть почути Національний симфонічний оркестр України під керівництвом Володимира Сіренка, оркестр „INSO” та інші відомі колективи України та світу. Як зазначив директор обласної філармонії, родзинкою фестивалю буде виконання творів Моцарта та Шостаковича.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ