Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міжнародний центр миротворчості відвідала делегація з Королівства Данія

Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідали представники Сухопутних військ та Національної гвардії Королівства Данія. Про це повідомили 14 липня Гал-інфо у пресслужбі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Фото Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

Очолили делегацію: командувач Сухопутних військ Королівства Данія генерал-майор Арпе Нільсен і командувач Нацгвардії генерал-майор Єнс Гарлі. Високих гостей супроводжував військовий аташе посольства Данії в Україні капітан II рангу Фелікс Єбастад.

На даний час військовослужбовці 53-ї ОМБр проходять британсько-данський курс за стандартами НАТО в рамках навчальної місії ORBITAL. Курс включає як теорію, так і практичні вправи у царині бою в умовах міської та сільської забудови, тактичної медицини, мінно-вибухових пристроїв, а також ближче знайомить з практиками НАТО щодо самопідготовки та спонукає до вивчення англійської мови, як універсальної в структурах Альянсу. Головне, що зросте кількість підготовлених і вмотивованих військових.

Після закінчення курсів, військовослужбовці отримають сертифікати міжнародного зразка. Такий сертифікат і отримані знання дають можливість самостійно проводити тренінги.

Офіцери і сержанти ЗС Королівства Данія та Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії, котрі проводять навчання, окрім передачі досвіду, мали нагоду ближче познайомитись з традиціями нашої армії, заглибитися в історію становлення ЗСУ.

Високі гості підтвердили готовність до подальшої співпраці у рамках навчальної місії ORBITAL та мали можливість безпосередньо спостерігати за перебігом навчань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ