Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

МК “Галичина” вважає, що обмеження постачання української молочної продукції до Росії вплине на ринок сировини та посилиться ветеринарний контроль за продукцією

Молочна компанія “Галичина” вважає, що обмеження  постачання української молочної продукції до Росії вплине на ринок сировини та посилиться ветеринарний контроль за продукцією. Про це „Гал-info” повідомив генеральний директор молочної компанії “Галичина” Володимир Петрина.
На думку Володимира Петрини, заборона є тимчасова і вже найближчим часом обмеження щодо постачання  української молочної продукції до Росії буде знято.
За словами  Володимира Петрини,  наслідком заборони є те, що вона призведе до  посилення ветеринарного контролю за продукцією. Достатньо серйозно обмеження вплинуть і на ринок сировини.
„Заводи змушені будуть призупинити випуск експортно орієнтованої продукції, що призведе до  різкого зниження цін на сировину. Загалом же такі кризові ситуації є своєрідним лакмусовим папірцем для розвитку та структуризації молочного ринку України”, – сказав він.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ