Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

МК „Галичина” запустила нову лінію з виробництва йогуртів

Радехівський молокозавод компанії „Галичина” запустив нову лінію з розливу та фасування питних йогуртів у ПЕТ-пляшки. Цього тижня тут почали виробляти четвертий смак йогурту – „Злаки”, який містить суміш зерен пшениці, вівса, жита та ячменю. Про це повідомили в прес-службі МК „Галичина”.
Після минулорічної реконструкції, яка дозволила вдвічі збільшити потужність заводу, новозбудований цех з виготовлення кисломолочної продукції вкотре доукомплектовано новим устаткуванням. Зокрема, встановлено вузол додавання натурального варення, нову лінію розливу продукції, продуктивністю 2 тонни (4000 півлітрових пляшок)  на годину, вузол термоусадки етикетки.
Запуск цієї лінії дозволив молочній компанії „Галичина” випустити на ринок нову лінійку питних йогуртів у ПЕТ-пляшці. Крім того, завдяки оновленню обладнання виробництво йогуртів збільшилось удвічі – до 30 тонн на день.
ЗАТ „Галичина” – українська молочна компанія, заснована в 1998 році. Основні торгові марки: національні ТМ „Галичина” і ТМ „Чабани” та західноукраїнська ТМ „Молочар”. На сьогодні компанія „Галичина” — лідер ринку Західної України. В планах до 2007 року продавати продукцію у всіх містах-мільйонниках України. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ