Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

МКП „Львівтеплоенерго” розробляє програму по переведенню ТЕЦ-1 на спалювання біопалива на існуючих водогрійних котлах

МКП „Львівтеплоенерго” розробляє програму по переведенню ТЕЦ-1  на спалювання біопалива на існуючих водогрійних котлах. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба
МКП „Львівтеплоенерго”.
Попередні розробки передбачають заходи по переведенню на альтернативне паливо на ТЕЦ-1, зокрема,  впроваджуватимуть спалювання біопалива на існуючих водогрійних котлах. Для цього першим етапом буде налагодження технологічного процесу  для спалення біопалива (зберігання, підготовка, подача); переобладнання пальників котлів під спалювання біопалива – повідомила прес-служба.
МКП „Львівтеплоенерго”, за наявності необхідних коштів, протягом міжопалювального періоду втілюватиме в життя вищенаведену програму вже до наступного опалювального сезону 2006-2007 років, в планах підприємства перевести основні об’єкти теплопостачання на альтернативне паливо.
Згідно із Законом України № 555-ІV від 20.02.2003 року  „Про альтернативні джерела енергії”, МКП „Львівтеплоенерго” спільно із Харківським проектним інститутом та іноваційно-впроваджувальною компанією „RADALAN”(м. Дрогобич), розробляє основні концепції програми  по впровадженню альтернативних видів палива, зокрема біопалива та твердого палива на об’єктах підприємства, для  виготовлення теплової енергії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ