Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МНС створює у Львові профільний ліцей

Згідно з рішенням колегії МНС України у Львові заплановано створити профільний ліцей на базі Університету безпеки життєдіяльності. Ліцей буде функціонувати як загальноосвітній навчально-виховний заклад на території Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Учні матимуть можливість використовувати його матеріально-технічну та наукову базу. Планується, що випускники ліцею матимуть певні пільги при вступі до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та інших навчальних закладів відповідно до угод про співпрацю.
Наразі фахівці Львівського державного університету безпеки життєдіяльності спільно з фахівцями Міністерства освіти і науки та Управління освіти і науки МНС України напрацьовують нормативно-правове підґрунтя функціонування такого ліцею.
Ректор ЛДУ БЖД МНС генерал-лейтенант Михайло Козяр зазначив: «Створення ліцею - це подальший розвиток та вдосконалення системи освіти, підготовки висококваліфікованих кадрів для МНС України та інших міністерств і відомств. У широкому сенсі, основною метою цього загальноосвітнього навчального закладу з поглибленим вивченням інформатики, іноземних мов та профільних дисциплін є підготовка різнобічно розвинутої людини, готової до наступної навчальної та професійної діяльності пов’язаної із забезпеченням безпеки та функціонуванням Єдиної системи реагування на надзвичайні ситуації». Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ЛДУ БЖД МНС.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ