Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

МНС закликає до уважності на шляхах Львівщини

На дорогах Львівщини сьогодні ожеледиця, - попереджають в ГУ МНСУ у Львівській області. Сьогодні на Львівщині буде хмарна погода, протягом доби падатиме сніг. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-східний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 1 – 6ºС морозу, вдень від 4ºС морозу до 1ºС тепла.
Станом на 06.00 год. 30 січня пропускна спроможність на автошляхах Львівської області підтримується підприємствами „Львівоблавтодору”. На дорогах державного значення покриття чорне, мокре, на місцевих дорогах – покриття чорне, місцями засніжене.
Для прибирання доріг залучено 153/85 чол. та 59/58 од. техніки.
На Орявському та Івашківському (Латірському) перевалах – невеликий сніг, покриття чорне, мокре, температура 4°С морозу. Працює 9 осіб та 6 одиниць техніки. На Ужоцькому перевалі – невеликий сніг, покриття чорне, мокре, температура 6°С морозу. Працює 9 осіб та 3 одиниці техніки. Заторів на перевалах та складних ділянках доріг немає, проїзд забезпечений.
Протягом доби на території області зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 6 осіб травмовано - повідомляє прес-служба МНС у Львівській області. З початку року на території області виникло 86 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 20 осіб загинуло та 111 травмовано. Підрозділами ГУ врятовано 3 особи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ