Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мобільних операторів перевірять на "хитрощі" з тарифікацією

Антимонопольний комітет почав розслідування факту зміни трьома найбільшими мобільними операторами країни розрахункового періоду в тарифних планах. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Трьом операторам (ПрАТ "Київстар", ПрАТ "ВФ Україна", ТОВ "Лайфселл"- ред) направлено вимоги Антимонопольного комітету для з'ясування правомірності таких нововведень мобільних операторів і донесення їх змісту до абонентів", - йдеться в повідомленні.

За даними АМКУ, "велика трійка" мобільних операторів скоротила термін дії ряду тарифних планів до чотирьох тижнів (28 днів).

Згідно з умовами, наприклад, тарифу "Київстар 4G Онлайн", розміщених на офіційному сайті "Київстар", плата за пакет послуг 75 грн знімається 1 раз на 4 тижні. Згідно з умовами, наприклад, тарифу Vodafone SuperNet Start, розміщених на офіційному сайті компанії "ВФ Україна", базова вартість пакетів послуг на 4 тижні становить 65 грн. Згідно з умовами, зокрема, тарифу "Хайп", розміщених на офіційному сайті "Лайфселл", вартість тарифу - 75 грн на 4 тижні.

В цілому, за 12 місяців абонентам тарифних планів з 28-денний тарифікацією доведеться оплатити зв'язок 13 разів.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ