Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мобільний сервісний центр МВС розширює географію обслуговування

1/3
Сколівщина стала другим районом Львівської області, де мобільний сервісний центр МВС надає послуги з реєстрації, перереєстрації транспорту та обміну посвідчення водія. Про це Гал-інфо повідомили в секторі зв'язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

У кожному мобільному центрі громадян за допомогою сучасного обладнання обслуговують два адміністратори і експерт, який проводитиме експертизу транспортного засобу. Аналогів таким центрам немає у Європі.

«Найбільшим попитом серед клієнтів, як не дивно, користується послуга заміни чи відновлення посвідчення водія. Цю послугу надаємо за 20-30  хвилин, що не відрізняється від стандартів стаціонарних сервісних центрів МВС, адже мобільний центр обладнано для цього спеціальним принтером та технічними засобами, з усіма ступенями захисту»,- розповідає Олександр Плашовецький, в.о. директора регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

Нагадаємо, що мобільний сервісний центр МВС надає громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей у віддалених районах області.

Працює центр на запит від місцевих органів виконавчої влади. Громадяни з легкістю знайдуть інформацію про потрібні документи, графік роботи МСЦ МВС та інтерактивну карту маршрутів на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ