Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Молочна продукція в Україні – високої якості", - Доскіч Юрій

Кандидат у народні депутати України по 125 одномандатному виборчому округу Доскіч Юрій зустрівся із працівниками Самбірського молокозаводу.

"Сьогодні ми розуміємо, що українські продукти не поступаються своєю якістю європейським. Навіть навпаки: останні роки наші підприємства активно освоюють нові ринки збуту, що покращує розвиток підприємництва на місцях. Хочу сказати, що останнім часом я часто купую продукцію саме вашого заводу, і вона дуже добре смакує моїй родині", - зазначив пан Доскіч.

За словами Доскіч Юрія, дуже важливо, аби люди на місцях мали добре оплачувану роботу. Тоді питання про виїзд за кордон на тимчасові заробітки - не стоятиме.

"Як підприємець-виробничник, розумію, як нині важко втримати добрих працівників на українському підприємстві, - заявив пан Доскіч. – Особливо це стосується професійних людей, які знають свою роботу. Сусідні держави із радістю "перекуповують" фахівців, розвиваючи свою економіку". Таку думку Доскіч Юрій висловив відвідуючи швейну фабрику у Самборі. І додав: "Думаю, лише конкурентна заробітна плата зможе вирішити проблему із кадрами", - підсумував він.

Нагадаємо, Доскіч Юрій – успішний підприємець, який створив понад 1200 робочих місць, сплачує податки у місцеві бюджети та постійно розвиває виробництво, даючи можливість працівникам отримувати високу зарплату. Також він є кандидатом у народні депутати від Сколівського, Турківського та Старосамбірського району і міста Самбора.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ