Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Молодь Львівщини візьме участь у патріотичному квесті

У середу, 1 листопада, з нагоди відзначення 99-ї річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки та 130-річчя від дня народження Дмитра Вітовського, молодь із 12 вишів області візьме участь у патріотичному квесті. Про це повідомии в прес-службі ЛОДА.

За умовами квесту 12 команд (по 10 учасників у кожній) виконуватимуть завдання на 13 інтерактивних локаціях, для цього передбачено 90 хвилин.

Серед правил квесту зазначено, що усі запитання стосуються історії ЗУНР та Львова, кожна із команд має власний маршрут. Відтак, на кожній локації команда повинна відповісти на 3 запитання, для відповіді на кожне отримує 30 секунд. Відповідати на 1 запитання квесту повинна 1 людина від команди, якщо учасник не надав відповідь вчасно – результат не зараховують.

Якщо команда не вкладається в 90 хвилин, за кожну штрафну хвилину мінусують 1 бал.

Фінішують учасники патріотичного квесту на площі перед Оперним театром. Тут відбудеться фінальний етап квесту, що розпочнеться лише коли зберуться усі команди. Відтак, у фіналі запитання ставитимуть одночасно для всіх команд, для відповіді у них буде всього 10 секунд.

Та команда, що за підсумками отримає найбільше балів, і стане переможцем. Саме вона отримає грошовий приз.

Опісля, на площі перед пам'ятником Шевченку передбачена мистецька програма, учасники виконуватимуть "Стрілецькі співанки"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ