Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Молоді рухівці кажуть, що Пітко вже нелегітимний

Так званий другий етап конференції Львівської крайової організації Народного руху України, що відбувся 21 листопада, під головуванням екс-керівника ЛКО НРУ Ярослава Пітка, членство якого в НРУ тимчасово припинене рішенням Центрального проводу партії, був нелегітимним. Отже, рішення конференції сьогодні не мають ніякої, ані правової, ані політичної ваги. Про це сьогодні, 23 листопада, повідомив оргкомітет ЛКО НРУ.

 

Маніпулюючи фактами та всіляко спотворюючи дійсність, організатори псевдоконференції  намагаються вкотре дискредитувати Народний Рух України та завдати непоправної шкоди партії, – йдеться у повідомленні.

 

Прикриваючись патріотизмом, колишні члени партії намагаються знищити Народний Рух України заради задоволення своїх меркантильних інтересів в рядах інших політичних утворень. Підтвердженням цьому є рішення, сьогодні оголошене членом ГО «За Україну!» Ярославом Пітком під час прес-конференції, з приводу так званої «ліквідації Руху» на Львівщині й переходу делегатів конференції у Громадський рух «За Україну», який від суботи очолює той же Ярослав Пітко. 

 

Закликаємо усіх членів Львівської крайової організації Народного Руху України, яким не байдужа доля партії, не піддаватися на провокативні дії колишнього керівництва та вберегти себе від його тиску, керуючись виключно статутом НРУ.

 

Нагадуємо, що єдиним керівним органом Львівської крайової організації НРУ є оргкомітет ЛКО НРУ, створений 14 листопада Центральним Проводом Руху.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ