Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Молодіжки» Львівщини шукали у с. Коблево Миколаївської області національну ідею

Львівська делегація представників молодіжних громадських організацій, профкомів вищих навчальних закладів Львівщини на чолі з начальником управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації Андрієм Корнатом повернулася зі с. Коблево Миколаївської області, де взяла участь у II Міжрегіональному молодіжному форумі «Якою бути Україні», який відбувався 8-10 вересня цього року. Про це «Гал-info» повідомив Андрій Корнат.
 «Основною метою цього форуму було знайти національну ідею, а також консолідувати молодь довкола національної ідеї, незалежно від того, якою мовою вона спілкується», — розповів Андрій Корнат. За його словами, під час форуму молоді люди добре відпочили, відвідали винзавод «Коблево», а також брали участь у «круглому столі», де, власне, й намагалися знайти національну ідею.
7 вересня 2006 року близько 120 представників молодіжних громадських, політичних організацій, профкомів ВНЗ Львівщини вирушили на Миколаївщину, щоб взяти участь у II Міжрегіональному молодіжному форумі «Якою бути Україні», який відбувався 8-10 вересня у селі Коблево. Ініціатором такого заходу уже вдруге виступив голова Миколаївської ОДА Олександр Садиков. У межах заходу відбувся форум студентів «Якою буде Україна», форум молодих підприємців «Якою бізнес бачить Україну», медіа-форум «Роль ЗМІ у формуванні національної ідеї», форум молодих громадських діячів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ