Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Молодіжні громадські організації Львова рекомендують Садовому призначити Дмитра Пушкарьова на посаду начальника управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР

56 молодіжних громадських організацій Львова вчора, 18 вересня 2006 року, під час засідання «круглого столу» на тему «Співпраця органів влади з молодіжними громадськими організаціями» прийняли резолюцію про підтримку кандидатури начальника відділу по роботі з молоддю Львівської міської ради Дмитра Пушкарьова на посаду начальника управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР. Про це повідомили учасники вчорашнього засідання.

Як пояснив у коментарі «Гал-info» голова  ЛОМГО ХДСМ (Християнсько-демократичний союз молоді) Олександр Ружицький, відповідно до нової структури апарату ЛМР у жовтні цього року замість відділу по роботі з молоддю створюється управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, що складатиметься з двох відділів: з відділу сім’ї та молоді і відділу спорту та фізичного виховання.
«Відповідно Дмитра Пушкарьова можуть скоротити через створення нового управління. А ця резолюція — це певна рекомендація з боку молодіжних громадських організацій Львова міському голові призначити начальником новоствореного управління Дмитра Пушкарьова», — зазначив Олександр Ружицький.
Текст резолюції подаємо повністю:
 «Ми, представники молоді та молодіжних, спортивних та дитячих громадських організацій, глибоко переконані, що якісна молодіжна політика регіону залежить не від кількості чиновників, які розповідають, що «молодь – майбутнє нації», і навіть не від кількості цієї ж таки молоді, а насамперед щоденної співпраці з відповідним органом влади, можливість «достукатись», а основне «бути почутим».
Саме тому низка активних молодіжних та спортивних громадських організацій, провівши аналіз роботи начальника відділу роботи з молоддю Дмитра Пушкарьова, а також опираючись на його досвід, професіоналізм, чесність та справедливість у його роботі, вирішили підтримати його кандидатуру на посаду начальника Управління молоді, сім’ї та спорту.
Ми вважаємо, що саме ця людина, людина, яка є справжнім вихідцем з молоді, здатна консолідувати навколо себе цю молодь та гідно представляти її інтереси у вищих органах влади».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ