Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Молодіжного мера Львова вибиратимуть серед лідерів 35 громадських організацій в Інституті Громадського Лідерства

Сьогодні ввечері, 23 березня, у приміщенні Львівського центру науково-технічної та економічної інформації відбудуться вибори  молодіжного мера Львова. Вибори організовує Інститут Громадського Лідерства на завершальному етапі проекту „Мій Мер”. Про це повідомили у ЛМГО „Підкова”.
Молодіжного мера обиратимуть серед лідерів 35 громадських організацій, що навчаються в Інституті протягом року. На вибори молодіжного мера Львова запрошено випускників ІГЛ 1999-2005 навчальних років, представників НУО Львова, журналістів.
Проект “Мій мер” здійснюється в декілька етапів: громадські організації детально вивчали програми кандидатів на посаду мера Львова, особливо питання молодіжної політики у м. Львові; відбулися зустрічі кандидатів на посаду мера Львова з лідерами 35 громадських організацій Львова. На зустрічі з лідерами прийшли Олекса Гудима, Петро Писарчук та Андрій Садовий; серед лідерів громадських організацій вибирається молодіжний мер, який зі своєю командою розробляє пропозиції до мера Львова від громадських організацій і офіційно вручає новообраному меру цей план.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ