Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Молодіжний рейтинг року 2009» визначив кандидатів на перемогу у 9 номінаціях

Оргкомітет «Молодіжного рейтингу року 2009» визначив кандидатів на перемогу у 9 молодіжних напрямках. Наразі за кількістю номінантів лідирує «Спілка ініціативної молоді» та ВМГО «Дебатна Академія», які представлені у напрямках «Лідерство», «Активна діяльність», «Молодіжна організація». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Відтак, Спілка ініціативної молоді представлена  у таких номінаціях - у номінації  «Місцевий молодіжний проект» бере участь Фестиваль «Львів – місто вуличного танцю», а у номінації «Місцева молодіжна громадська організація» бере участь львівський осередок  Спілки ініціативної молоді.

 

«Дуже тішить, що Спілка ініціативної молоді увійшла до цього рейтингу, адже це свідчить, що про наші заходи знають багато молодих людей і, власне, вони голосували, відсилаючи анкети, за нашу Спілку», - говорить координатор львівського осередку Спілки ініціативної молоді та керівник Фестивалю «Львів – місто вуличного танцю» Ольга Ксенчин.

 

Крім цього, львівські студенти, а саме «Студентська рада Львова» представлені у номінації  «Місцеве об'єднання органів студентського самоврядування».

 

«Серед великої кількості претендентів було обрано декілька представників кожної з номінацій, які  отримали найбільшу підтримку під час голосування студентів. Кожен охочий міг заповнити анкету та обрати власних претендентів на першість у молодіжному русі», - повідомляють у прес – службі Всеукраїнської студентської ради.

 

Протягом місяця голосування було отримано близько 1000 анкет з більшості регіонів України. За право бути кращими боролися понад 200 претендентів у різноманітних молодіжних напрямках.

           

Під час урочистої церемонії нагородження, що відбудеться 2 грудня у клубі «Disco Radio Hall», у присутності лідерів молодіжного руху зі всієї України буде визначено переможців у кожній з номінацій.

 

Довідка.

 

«Молодіжний рейтинг року» був заснований у 2007 році Всеукраїнською студентською радою при Міністерстві освіти і науки України та ВМГО «Фундація регіональних ініціатив» і є найбільш знаковою подією року для активного молодіжного співтовариства. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ