Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Молодіжний рух «Команда» Петро Писарчук не фінансує — В’ячеслав Головченко

У Львові утворено молодіжний рух «Команда», який створений представниками Львівської молоді на підтримку кандидата на посаду міського глови Петра Писарчука.
Про це сьогодні, 1 березня, під час прес-конфернеції у Прес-клубі реформ повідомив речник молодіжного руху «Команда» В’ячеслав Головченко.
 У активній агітаційній роботі «Команди» задіяно близько півтисячі молодих прихильників Петра Писарчука, однак фіксоване членство у молодіжному русі «Команда» відсутнє як таке.
Відповідаючи на запитання «Гал-info»,  чи може пересічна молода людина, студент купувати речі на ринку «Південний», речник громадського руху «Команда» В’ячеслав Головченко переконував журналістів, що ціни на цьому ринку не такі вже й високі, і там одягаються багато його друзів.
26 лютого між активістами «Команди» та Петром Писарчуком був підписаний договір співпрацю та порозуміння, однак в разі невиконання Петром Писарчуком передвиборних положень молодіжний рух «Команда» готовий перейти в опозицію до нього, вдатися до громадських обговорень і зробити те, що зробила громадськість та депутський корпус Львівської міської ради з Любомиром Буняком.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ