Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мороз приїде до Львова 20-21 листопада

«Вчора ввечері у мене відбулась зустріч з головою Верховної Ради Олександром Морозом. Питання, які піднімались на зустрічі, стосувались приїзду Олександра Олександровича у Львів. Зараз я можу чітко зазначити, що цей приїзд обов’язково відбудеться в листопаді в межах 20-21 числа», - сказав у коментарі “Гал-info” головний соціаліст Львівської області Євген Таліпов.

Євген Таліпов також зауважив, що обговорював з Олександром Морозом питання стосовно Львівської агрофірми „Провесінь”. Нагадаємо, резонанс довкола ситуації з Львівською агрофірмою „Провесінь” викликали збори акціонерів. Так, 20 листопада мають відбутися позачергові збори акціонерів ВАТ «Агрофірма «Провесінь», в порядок денний яких буде включено питання розірвання договору на ведення реєстру із ЗАТ «Народні реєстри», про порушення чинного законодавства ТзОВ ІК «Вихор» при купівлі акцій підприємства, про притягнення до відповідальності посадових осіб товариства за розкрадання майна товариства. Крім того, на 16 грудня також заплановані збори акціонерів ВАТ «Агрофірма «Провесінь», які мають більш ніж 10% акцій. В порядок денний цих зборів включено питання переобрання голови та членів правління ВАТ.
Причиною розгляду цього питання на рівні голови Верховної Ради України стало звернення до Таліпова голови правління ВАТ „Провесінь” Івана Півня з проханням проконтролювати ситуацію на підприємстві.
Ще одним важливим питанням, яке обговорювалось з головою ВРУ, - це проблема рейдерства в Україні: „Ми повинні негайно прийняти закон України по рейдерству, і СПУ всіляко підтримуватиме його прийняття. Зараз вже внесено в порядок денний наступної сесії ВР питання стосовно прийняття цього закону”, – наголосив Євген Таліпов.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ