Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мороз забув, як вибачався за закон «Про Кабінет Міністрів України»

Те, що Закон України «Про Кабінет Міністрів України» потрапив до Президента не у тому вигляді, в якому був затверджений Верховною Радою, підтверджує лист за підписом Олександра Мороза, у якому спікер просить вибачення за непорозуміння. Про це «Гал-info» повідомив радник Президента Тарас Стецьків.
«Відбулась банальна підміна деяких норм закону, після чого Олександр Мороз направив Президентові лист, де просив замінити сторінку із неіснуючого документу і вибачався за непорозуміння. Натомість сьогодні він говорить про помилку у Секретаріаті Президента. Спікеру необхідно розібратись зі своїм апаратом», – сказав Тарас Стецьків.
Нагадаємо, Олександр Мороз стверджує, що немає жодних розбіжностей в текстах закону, який приймався і який був направлений на підпис Президента.
Він наголосив, що дав доручення профільному комітету парламенту і чекає на його висновки, але також він хотів би "ще переговорити з Президентом".
„Мені здається, що він не винен в тому, що його так підставляють представники апарату”, – сказав Мороз і при цьому додав: "Нехай він з ними розбереться".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ