Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мороз злякався, що в нього відберуть карету і коней, як у Попелюшки, – Юлія Тимошенко

„Голова Верховної Ради Олександр Мороз справді злякався, що в нього відберуть карету і коней, як у Попелюшки. Однак насправді він помилився, в нього ніколи не було ні коней, ні карети, а насправді це були миші і гарбуз”, – про це вчора, 5 лютого, під час прямого ефіру одного з київських телеканалів заявила лідерка БЮТ Юлія Тимошенко.
 
„Олександр Мороз своїми декількома відсотками повністю змінив демократичний вибір країни і став на підтримку одного кримінального клану і, до речі, сьогодні доволі непогано там перебуває. Саме тому ми завжди готові, щоб такий політик ніс суспільну відповідальність і щоб він, якщо є можливість зібрати необхідну кількість голосів, залишив своє спікерське крісло. Водночас ми вважаємо, що такий крок буде певним актом справедливості, тому що, якщо ця людина затримається ще на п‘ять років на своїй посаді – це буде означати, що наша політика і наше суспільство сприймає такі стандарти”, – зазначила Юлія Тимошенко.
Нагадаємо, що вчора, 5 лютого, лідер фракції «Наша Україна» В’ячеслав Кириленко заявив, що фракція «Наша Україна» вже розпочала збір підписів щодо ініціювання відставки спікера Олександра Мороза. Також він нагадав, що за регламентом для подібної ініціативи необхідно зібрати 150 підписів депутатів і що його фракція має намір зробити це разом з БЮТ. Водночас Кириленко спрогнозував, що сам розгляд питання буде складним.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ