Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Моршин та Хмільник ініціюють створення Всеукраїнського об’єднання курортних міст та поселень

Курортні українські міста Моршин (Львівська область) та Хмільник (Хмельницька область) ініціюють створення Всеукраїнського об’єднання (асоціації) курортних міст та поселень. Це стало наслідком трьохсторонніх перемовин між міськими головами курортних міст Моршина та Хмільника Руслана Ільницького та Володимира Мельничука та головного лікаря ДП "Санаторно-курортний комплекс "Моршинкурорт" Богдана Аксентійчука. Про це повідомили у Моршинській міській раді.

Прагнучи до об’єднання зусиль територіальних громад курортних  міст та поселень, їх органів місцевого самоврядування та суб’єктів надання медичних, туристичних послуг, для комплексного розвитку територій, санаторно-оздоровчих закладів вирішено розпочати роботу з організації структури по співпраці і партнерству між містами-курортами та підготувати спільний протокол намірів щодо створення Всеукраїнського об’єднання курортних міст та поселень.

Виконавчим комітетом Моршинської міськради 17 листопада 2009р. прийнято відповідне рішення про партнерство міста-курорту Моршин в співпраці із суб’єктами курортної галузі України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ