Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Москаль просить нагородити (посмертно) сільського депутата Геннадія Хитренка, якого терористи розстріляли за проукраїнські погляди

Москаль просить Президента відзначити державною нагородою сільського депутата з визволеного села, котрого бойовики розстріляли за проукраїнські висловлювання. Про це йдеться у повідомленні на сайті Геннадія Москаля.

С.Кримське Новоайдарського району було звільнене від "козаків" так званого “всевеликого войска донского” минулої суботи (18 жовтня). Після того, як у село зайшли підрозділи Збройних сил України та міліції, з’ясувалося, що бойовики жорстоко розправилися з місцевими мешканцями, котрі підтримували Україну. Двох чоловіків (батька й сина) затримали й катували в підвалі, один із них у результаті отримав психічні розлади. Ще одного місцевого мешканця — 43-річного депутата сільської ради Геннадія Хитренка — бойовики розстріляли з автомата просто у дворі рідної хати.

Г.Хитренко неодноразово висловлювався, що Кримське залишиться в Україні, за що й віддав життя.

Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль направив подання Президенту України Петру Порошенку з проханням посмертно відзначити Хитренка Геннадія Дмитровича державною нагородою за проявлену мужність, героїзм та самопожертву в ім’я незалежності України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ