Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Москаль: прийде час, ми повідловлюємо терористів по одному

Прийде час, ми повідловлюємо терористів по одному й примусимо відбудувати все, що зараз зруйноване. Оці так звані козачки працюватимуть на відновленні господарства та інфраструктури Луганщини так, як свого часу працювали полонені німці після другої світової. Про це на своєму сайті повідомив Геннадій Москаль.

Сьогодні (2.01) Геннадій Москаль побував у містах Золоте та Гірське, які напередодні обстріляли з артилерії та систем «Град» козаки так званого всевеликого войска донского. Реактивні та артилерійські снаряди падали й вибухали прямо в житловому секторі. В кварталі Сонячному (м.Золоте) один зі снарядів влучив у багатоповерховий будинок, зруйнувавши під'їзд. На щастя, дома в цей час нікого не було, тому господарі не постраждали. Однак осколками від скла поранені двоє діток, котрим надали медичну допомогу на місці. Стан дітей нормальний, загрози життю немає.Вибуховими хвилями від снарядів у Золотому пошкоджені кілька багатоповерхівок, а також міська рада та багатопрофільна гімназія (тут повибивані вікна). Тільки дивом ніхто з людей не постраждав.

Працівники мерії та педагоги встигли залатати віконні рами плівкою та картоном, щоб зберегти систему опалення від замерзання. Зараз обласна державна адміністрація в терміновому порядку відшуковує можливість завезти в Золоте необхідну кількість скла. У Гірському вчора увечері артилерійськими снарядами та «Градами» пошкоджені два житлові будинки. Поранених та загиблих серед мирних мешканців немає.

–  Ні в Золотому, ні в Гірському в зоні обстрілів і близько немає українських силовиків, – заявляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. – Оці так звані козаки, які окопалися в Кіровську й називають себе всевеликим войском донским, або з перепою стріляють куди завгодно, незважаючи на мирних мешканців, або навмисно гатять із гармат по житлових кварталах, щоб убити й покалічити людей. Але прийде час, ми по відловлюємо їх по-одному й примусимо відбудувати все, що зараз зруйноване. Оці так звані козачки працюватимуть на відновленні господарства та інфраструктури Луганщини так, як свого часу працювали полонені німці після другої світової. Те, що буде саме так, у мене особисто немає жодних сумнівів.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ