Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Москаль розповів, як бандитам з перепою наснилося "захоплення Новотошківки"

Глава Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль, який хоче змусити полонених "казаків" відбудовувати Донбас, спростував поширену напередодні інформацію про те, що бойовики "лнр" нібито взяли під контроль село Новотошківку Попаснянського району. Про це йдеться на сайті очільника Луганщини.

"Вчора якийсь пройдисвіт із так званої "лнр", очевидно, з перепою написав на своїй сторінці в соцмережі про те, що бойовики з двома ротами козаків після кількох атак начебто взяли під контроль село Новотошківка Попаснянського району. Цю "новину" без перевірки достовірності підхопили деякі українські інформаційні сайти. Відповідально заявляю, що ніякі терористи Новотошківку не брали", - наголошує Москаль.

Він також зазначив, що поблизу села, яке розташоване на автодорозі Бахмутка, часто ведуться обстріли з боку бойовиків, проте жодних спроб атак тут не було, Новотошківка, як і раніше, перебуває під контролем українського уряду.

"А на марення всіляких козачків, у головах котрих після перепою йдуть атаки з перестрілками, прошу не звертати уваги", - додав Москаль.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ