Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Москаль: Станицю Луганську бомбили цілу ніч

Станицю Луганську бомбили цілу ніч: зруйновані будинки, розбита теплотраса, немає світла

За вчорашній день та минулу ніч бойовики продовжили агресію проти контрольованої Україною території Луганської області. Під обстріли з різних видів зброї потрапили населені пункти Попасна, Трьохізбенка, Щастя, Причепилівка, Артема, Макарово, Верхня Вільхова, Геївка. Значних руйнувань та постраждалих серед мирного населення немає.

Найбільш інтенсивним обстрілам була піддана Станиця Луганська. Починаючи з 22 години ночі селище спочатку обстріляли із систем залпового вогню “Град”, а потім — із 1-ї ночі й до 7-ї ранку — тривали безперервні обстріли з важкої артилерії та мінометів. Люди, що залишилися в Станиці, цілу ніч сиділи в підвалах. Інформації про загиблих та поранених немає.

Бойовики обстріляли з артилерії також с.Валуйське поблизу Станиці. За попередніми даними, частково або повністю там пошкоджені 18 житлових будинків. Інформації про поранених чи загиблих немає.

— Точні наслідки руйнувань у селищі внаслідок нічного обстрілу поки що невідомі, за попередньою інформацією по вулицях Жовтневій, Ватутіна та Островського зруйновано більше десяти житлових будинків, в районі Кондрашевської досі горять будинки, — повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. — В центрі селища розбита центральна теплотраса, з пошкоджених труб б’є гаряча вода. Опалення відключене, електроенергії також немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ