Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Москаль вимагає порушити кримінальну справу проти Могильова

Винним в провалі спецоперації МВС України проти кілера Дікаєва є колишній міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов. Про це сьогодні, 2 березня, на прес-конференції у Львові повідомив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль.

Нагадаємо, спецоперацію проводили 30 вересня 2011 року під Одесою.

Правоохоронці викрили машину найманого вбивці Аслана Дікаєва. Під час спроби затримання Дікаєв кинув у правоохоронців дві гранати і почав стріляти з пістолета, а пасажир, який перебував на передньому сидінні, відкрив вогонь з автомата Калашникова. В результаті перестрілки загинули двоє правоохоронців, ще четверо були важко поранені.

За словами Геннадія Москаля,винним в провалі операції є Анатолій Моглильов. «За бездарне керівництво та загибель людей проти нього повинна бути порушена кримінальна справа», – повідомив він.

Як він зазначив, через Могильова Україна постала як терористична країна . «Ще б двітакі операції під його керівництвом, і ми були б зачислені до країн з підвищеною терористичною небезпекою», – наголосив він.

«Лише нині спам’яталися порушити кримінальну справу»,– зазначив Геннадій Москаль.

Додамо,що прокуратура Одеської області порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості під час затримання кілерів під Одесою. Справу порушено щодо екс-керівників міліції Одеси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ