Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Москаленко розповів, що буде з Палацом ім. Г. Хоткевича

У Львівському міському палаці культури ім. Гната Хоткевича заплановано ряд інновацій. Про це сьогодні, 27 лютого, на своїй сторінці у Facebook, написав заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

«Прочитав сьогодні вранці цілий ряд повідомлень щодо можливостей нібито появи там "комерційно орієнтованих закладів - на зразок ресторанів і так далі". Так ось... Не знаю хто і з якою метою розповсюджує таку інформацію. Адже це не відповідає дійсності.

У Палаці Хоткевича дійсно планується ряд інновацій. Для того, щоб Палац став доступнішим для батьків з маленькими дітьми (пандуси тощо), щоб облагородити територію довкола (громадський простір), зробити ремонти (лекторій, зали), змінити крісла. Аби центр став ще зручнішим для батьків з дітьми та для проведення ряду культурних заходів.

Саме тому кілька тижнів тому було розпочато публічне обговорення ряду першочергових заходів - що  саме треба зробити. На одному із заходів один з учасників озвучив, що можливо було б запропонувати ідею - хостелу чи щось на зразок того. Це була персональна думка цієї людини. Як і сотні інших думок, що звучали.

Наше завдання - щоб Палац Хоткевича був справжнім магнітом для дітей, батьків, різного роду культурних ініціатив. Тому долучайтесь.

Наступна зустріч-обговорення відбудеться  6 березня о 19.00 у Львівському міському палаці культури ім. Гната Хоткевича», - написав Андрій Москаленко.

Нагадаємо, що жителі Львова  неоднозначно реагують на заплановані новації палацу культури. Як писали у  Facebook  львів’яни, нові зміни зможуть продукувати те, що у дітей заберуть  ще один простір на позашкільну освіту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ