Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Московська міліція готується до нової акції націоналістів

Московська міліція має інформацію про підготовку ввечері у вівторок, 11 січня, у центрі міста акції націоналістів та вживає заходів для забезпечення правопорядку. За даними правоохоронців, акція представників радикальної молоді може пройти на Манежній площі.

Раніше в Інтернеті з'явилося повідомлення так званого "Руху 11 грудня", створеного після загибелі вболівальника "Спартака" Єгора Свиридова, із закликом зібратися 11 січня в 19.00 на Манежній площі.

За словами джерела у правоохоронних органах, до наміченого часу на Манежну будуть підтягнуті резерви, а саму площу візьмуть у щільне оточення для недопущення протиправних дій.

Нагадаємо, 11 грудня акція пам'яті вболівальника "Спартака" Єгора Свиридова, вбитого 6 грудня у Москві, переросла в масові заворушення на Манежній площі.

Пізніше, 15 грудня біля торгового центру "Європейський" у Київського вокзалу зібралася кавказька молодь і молодь, налаштована вступити з кавказцями у протистояння. Виникла низка сутичок. Ряд подібних акцій пройшов і в інших містах Росії, повідомляє ТСН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ