Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мостиська райрада має намір звернутися до Ющенка та Кабміну із просьбою вдосконалення законодавства про перетин кордону

Вчора, 14 січня, голова Мостиської райдержадміністрації Юрій Візняк провів нараду з керівниками правоохоронних органів району. Мова, зокрема, йшла про ситуацію, яка склалася на прилеглій території митного поста «Мостиська» у зв`язку зі зміною правил перетину кордону для громадян України. Про це «Гал-info» повідомили в Управлінні внутрішньої політики Львівської обласної державної адміністрації.
На нараді було вирішено звернутися до сесії районної ради, щоб та прийняла звернення до Президента України і Кабміну із проханням спільно з польською стороною вдосконалити законодавство про перетин кордону. Місцеві жителі не задоволені, що іноземцям значно легше в`їхати в Україну, ніж її громадянам виїхати за кордон.
Нагадаємо, подібні звернення до керівництва держави у суботу прийняли Жовківська та Яворівські районні ради.
Нагадаємо, 11-12 січня на пунктах перетину кордону з  Польщею у Львівській області відбувалися масові пікети мешканців прикордонних сіл за участю партійців "Пори", котрі вимагали спрощення процедури перетину кордону та при видачі шенгенських віз, що значно ускладнилась при вступі Польщі до Шенгенської зони з 1 січня 2008 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ